بهترین آنتی ویروس های محافظ سال 2015 در مقابل تهدید هکرها
اساس برنامه نویسی آنتی ویروس ها نیز همانند بسیاری از نرم افزارهای دیگر می باشد؛ تنها نکته متمایز آنها با دیگر نرم افزارها، در نظر گرفتن و بکار بردن لایه های امنیتی بیشتر در طراحی آنهاست. اما امروزه بازار هک کردن آنتی ویروس ها بسیار داغ شده است و بسیاری از هکرها این قضیه را به عنوان یک چالش برای خود در نظر می گیرند و هک یک آنتی ویروس را از اهداف و رقیبان سخت کاری خود بشمار می آورند. موسسه AV-TEST که در حوزه امنیتی و فناوری اطلاعات صاحب نام می باشد، اخیرا پژوهشی را در زمینه بررسی قابلیت "محاظت از خود" یا همان self-protection آنتی ویروس های مطرح، به عمل آورده است.

اساس برنامه نویسی آنتی ویروس ها نیز همانند بسیاری از نرم افزارهای دیگر می باشد؛ تنها نکته متمایز آنها با دیگر نرم افزارها، در نظر گرفتن و بکار بردن لایه های امنیتی بیشتر در طراحی آنهاست. اما امروزه بازار هک کردن آنتی ویروس ها بسیار داغ شده است و بسیاری از هکرها این قضیه را به عنوان یک چالش برای خود در نظر می گیرند و هک یک آنتی ویروس را از اهداف و رقیبان سر سخت کاری خود بشمار می آورند. همین امر باعث شده است که حمله به نهاد آنتی ویروس ها، جذابیت خاصی را در بین جامعه هکرها ایجاد کند. بدین ترتیب آنتی ویروس ها بجز اینکه بایستی از سیستم عامل و اطلاعات شما حفاظت کنند، بایستی دیوار دفاعی خود را نیز قوی نگه دارند تا از حمله هکرها در امان بمانند.
موسسه AV-TEST که در حوزه امنیت و فناوری اطلاعات صاحب نام می باشد، اخیرا پژوهشی را در زمینه بررسی قابلیت “محاظت از خود” یا همان self-protection آنتی ویروس های مطرح، به عمل آورده است.
لازم به ذکر است در سال ۲۰۱۴ تنها آنتی ویروسی که از قابلیت self-protection بهره می برد، آنتی ویروس ESET Smart Security 8 بود.
امسال نیز این موسسه در خصوص آنتی ویروس ها تحقیقات دوباره ای را انجام داده است و لیستی از آنتی ویروس هایی که از دو تکنیک معروف CEP و ASLR برای حفاظت از خود استفاده می کنند را تهیه دیده است.
بر اساس آخرین تست های انجام شده توسط AV-TEST در سال ۲۰۱۵ آنتی ویروس های Avira Antivirus Pro ،Bullguard Internet Security ،Eset Smart Security ،Kaspersky Internet Security ،McAfee Internet Security و Symantec Norton Security توانستند نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ را در خصوص self-protection کسب کنند.
آنتی ویروس های K7 Computing Total Security ،Norman Security Suite Pro و Quick Heal Total Security بدترین آنتی ویروس ها در این مقایسه بودند و تنها توانستند نمره ۲۵-۲۹ را از ۱۰۰ کسب کنند.
در خصوص آنتی ویروس های نسخه تجاری، آنتی ویروس های Kaspersky Lab Endpoint Security 10.2 ،Kaspersky Lab Small Office Security 4 و Symantec Endpoint Protection 12.1 در تست self-protection توانستند نمره کامل را کسب کنند.
در این بخش آنتی ویروس Seqrite Endpoint Security با نمره ۲۹٫۸ از ۱۰۰ کمترین نمره را کسب کرد.
محققین AV-TEST در این خصوص توضیح می دهند که تکنیک های DEP و ASLR، روش های هستند که به جهت احتیاط بیشتر در نظر گرفته می شوند و تولید کنندگان این نرم افزارها نبایستی استفاده از آنها را پشت گوش بیاندازند.