
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه ایتالیایی 'ایل فاتو کوئوتیدیانو' ، این محقق انگلیسی پس از مطالعه برروی تاثیرات کوکاکولا در بدن در نخستین ساعت مصرف اعلام کرد: در 10 دقیقه نخست پس از مصرف این نوشابه گازدار، 10 قاشق چایخوری شکر وارد بدن ما می شود که عملا میزان آن 100 درصد نیاز روزانه محسوب می شود، اما با توجه به وجود اسید فسفریک در ترکیبات آن ، بدن حالت تهوع پیدا نمی کند زیرا این نوع افزودنی طعم شکر را تغییر داده و فرد می تواند آنرا بنوشد.
20 دقیقه پس از نوشیدن کوکاکولا میزان قند در خون به اوج خود می رسد که سپس منجر به ترشح انسولین در بدن می شود، در این لحظه کبد واکنش نشان داده و تمام قند موجود را به چربی تبدیل می کند.